Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Videoclip del tema Les 7 i quart de Blaumut.

Black Brasil és un grup liderat per Nêga Lucas i Max Moya que barreja el funk amb la samba el rock i el soul. El Marula Cafè [web] de Barcelona ofereix amb ell, tot de sonoritats mestisses pròpies de Brasil que mostren un repertori ballable i amb records dels anys 70. Una festa de la música negra del món amanida amb humor i tota la potència que pot oferir un sextet de funk aquest divendres a les deu de la nit i per 6 euros l’entrada.

El Músiques Tranquil·les [web] segueix duent a Mataró els grups del nostre territori més esperats. Aquest cap de setmana Blaumut [web] és el protagonista a la capital del Maresme. Els barcelonins hi presentaran El Turista. Folk, pop i xiulets en repòs aquest divendres a les deu de la nit al Teatre Monumental [web] i per dotze euros l’entrada anticipada i quinze a taquilla.

Los Barrankillos [web] arriben a L’Hospitalet de Llobregat per fer una parada de la seva gira Comer y ladrar 2014. Els colomencs fan una parada, així, a prop de casa, després de passar per Mallorca, València i Albacete i abans de seguir per ciutats com Madrid, Sevilla o Vigo. Serà un concert doble ja que la Salamandra [web] comptarà, també, amb els madrilenys Iratxo [web] que hi presentaran el seu nou disc Amor y otras guerras. Doble concert de dissabte a dos quarts de deu de la nit per 7 euros l’entrada anticipada i 9 a taquilla.

I tanquem amb La Selva Sur [web] que durà, el dissabte 15 de febrer, les músiques rítmiques més ballables del món al Bages. La banda sevillana visitarà l’Stroika [web] de Manresa per mostrar el seu ventall infinit de ritmes que parteixen d’estils com el swing, l’ska o la música balcànica. Serà aquest dissabte a dos quarts de dotze de la nit per 6 euros l’entrada anticipada i 7 a taquilla. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>