Cap de setmana de Tranquil•les i Filippo Landini

Videclip del tema Fas tan mala cara de Jofre Bardagí.

El líder del retornat grup de pop-rock català Glaucs [web], Jofre Bardagí [web], arriba a El Públic [web] de Mataró per presentar Acústic, la seva gira de petit format. El barceloní oferirà diumenge cançons de la seva trajectòria en solitari però també temes de Glaucs. La sabadellenca Los Peces de Cristina [web] també serà a El Públic com a part d’un doble concert emmarcat en el Músiques Tranquil•les. Cristina González oferirà el seu pop edulcorat i presentarà el seu primer treball El tiempo que guardé. Serà diumenge a dos quarts de nou del vespre i per una entrada de 4 euros.

Filippo Landini [web] presenta el seu tercer disc Som Com Som aquest cap de setmana a la Sala Privat [web] de Mataró. El grup de Canet de Mar mostrarà el seu nou sou fresc i ple d’optimisme aquest divendres a les dotze de la nit per un preu de 3 euros l’anticipada i 5 a taquilla.

Seguim amb un altre concert dins el 9è Cicle de Músiques Tranquil•les de Mataró, el que protagonitzarà The Pepper Pots [web] divendres a partir de les onze de la nit a la sala Clap [web]. La banda gironina presentarà el seu nou àlbum We must fight a la capital del Maresme després de diverses gires mundials. Per 12 euros l’anticipada i 15 a taquilla.

La Colònia [web] és el nou projecte capitanejat pel garrigenc Xavier Ciurans (Gertrudis) i tirat endavant amb membres de grups com Garbuix o Espaldamaceta. El grup, amb domicili a Reus, presentarà a la Naub1 [web] de Granollers el seu disc debut Capítol 1 ple de sons que ballen entre la música balcànica i el cabaret francès. Serà dissabte a dos quarts de vuit del vespre per 8 euros a taquilla i 6 l’entrada anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>