Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Gil interpretant La gallina

Els britànics Letz Zep [web] són considerats el millor grup homenatge a Led Zeppelin del món i aquest dijous a les deu de la nit ho demostraran a la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa. La banda comença així una gran gira internacional amb primera parada a casa. Per un preu d’entrada de 17’6 euros l’entrada anticipada i 22 euros a taquilla.

Continuem amb The Hanfris Quartet [facebook], un quartet ‘barbershop’ masculí que ofereix, aquest divendres al Teatre Auditori de Granollers [web], la música que s’escoltava a les barberies nord-americanes quan encara no existia la ràdio. El concert dels maresmencs s’inclou dins el cicle L’un? L’altre? O tots dos! que ofereix la possibilitat de gaudir-lo en dues sessions diferents: una a les set de la tarda i l’altre a les vuit. Amb un preu de 3 euros la primera i de 5 si es vol gaudir de les dues.

I tanquem amb un apunt també del País Valencià, el concert de Feliu Ventura [web] a l’Stroika [web] de Manresa. El cantautor presentarà aquest dissabte a la capital del Bages el seu nou disc Vers l’infinit, 20 anys en directe, un projecte que celebra les dues dècades musicals de Ventura i que ha fet possible gràcies al micromecenatge. Serà a les onze de la nit i per 5 euros l’entrada anticipada i 10 euros a taquilla. Per molts més anys Feliu!

Comencem destacant el concert que celebra El Públic [web] de Mataró aquest diumenge. Un recital emmarcat dins el Circuit Folc [info] que arriba al Maresme per oferir Nus, un espectacle que presenta als històrics Miquel Gil [web] i Pep Gimeno ’Botifarra’ [facebook] a duet. Actuaran només amb veu, guitarra i petites percussions i oferiran al públic el més representatiu del patrimoni musical del País Valencià. Serà a dos quarts de nou del vespre i per una entrada de 9 euros i mig. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>