Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Videoclip del tema Contraley d’El Toubab.

Comencem per una sala nominada als Premis ARC [web], L’Oncle Jack [web] de L’Hospitalet de Llobregat que duu en concert el reusenc El Toubab [facebook]. Aquest és l’alter ego de Jaume Blanc, músic-viatger que hi presentarà dijous a les nou del vespre el seu últim treball Viaje sin retorno per 5 euros l’entrada.

La discogràfica Famèlic presenta tres grups del nostre territori a La Jazz Cava [web] de Vic. Opatov [facebook] i el seu indie de Cerdanyola del Vallès, els barcelonins Jilguero [facebook] que hi arriben amb el seu folk-rock i els vigatans Power Burkas [facebook] que mostraran, a casa, la seva música garatge. Serà divendres a les onze de la nit per 5 euros.

De Vic a Barcelona per conèixer el més nou de Wantun [web]. Els blanencs presenten aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit i a l’Alfa Bar [web] de Barcelona Ep! l’últim treball des de l’electrònic Anònim X. La nova obra, en forma d’EP, s’allunya dels sintetitzadors i presenta quatre temes madurs més propers a les guitarres. Un concert selvatà a Gràcia per 3 euros l’entrada.

Punt i final de diumenge amb Darlas Qwart [facebook]. El cantautor mataroní mostrarà a casa el contingut de 8, un recull de cançons plenes de la seva veu profunda i fresca i envoltades de sonoritats californianes. Últim concert de l’any a El Públic [web] de Mataró el diumenge a les vuit del vespre i per 3 euros l’entrada. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>