Xarim Aresté omple de ‘Lladregots’ la Naub1

Xarim Aresté interpretant L’allau.

Comencem amb una proposta al Vallès Oriental amb el concert de Xarim Aresté [facebook] a la Naub1 [web] de Granollers. El noi de Flix que vam conèixer al capdavant dels Very Pomelo presenta ara, Lladregots, el seu primer treball en solitari. Un concert per als amants de les guitarres i el rock dels 70 aquest dissabte a dos quarts d’onze de la nit per 3 euros l’entrada.

Canviem de format i de gènere per al diumenge 1 de desembre on, al Teatre Auditori de Granollers [web], trobarem un convidat d’excepció obrint la temporada de l’Orquestra de Cambra de Granollers [web]: l’influent director Guy van Waas que dirigrià peces de Beethoven i Mendelssohn. L’espectacle començarà a les set de la tarda per un preu d’entre 10 i 20 euros.

Seguim amb el concert Sons de Vilassar que se celebra a La Massa [web] aquest dissabte a les nou del vespre. La cinquena edició del festival es dedica al músic local Jaume Campins i compta amb nou propostes diferents com la dels alumnes de l’escola municipal o la coral Mareny. El preu és de 5 euros i la recaptació serà per a l’Associació Contra el Càncer de Vilassar de Dalt.

I acabem amb la opció del Foment Mataroní [web] amb Camerart-Orquestra del Maresme [web]. El conjunt ens presenta un programa on un violí, una flauta travessera i una flauta de bec interpretaran a Bach i a Telemann. Concert dels maresmencs Camerart a casa, el divendres 29 de novembre a dos quarts de deu del vespre al Foment Mataroní. L’entrada té un preu de 17 euros i de 15 amb descompte. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>