El Festival Internacional de Música de Vic arriba a l’equador

Alexei Volodin en directe al Mariinsky Concert Hall de Sant Petersburg.

Osona acull aquesta tardor la tercera edició del Festival Internacional de Música de Vic [web]. L’escenari de L’Atlàntida [web] es converteix així i fins a finals de gener en la capital de la música clàssica del territori català. Noms tan importants com el d’Alexei Volodin [web] passaran pel certamen. El pianista rus hi actuarà aquest 24 de novembre. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>