Harrison Ford Fiesta guanyen el Concurs musical D.O. Tarragona

Harrison Ford Fiesta en una actuació a Oviedo.

Els tarragonins Harrison Ford Fiesta [facebook] són els guanyadors de la 23a edició del concurs D.O. Tarragona [web]. La formació, nascuda el 2012, ofereix un folk d’autor amb pinzellades electròniques. Uns ingredients que han fet que els Harrison Ford Fiesta guanyin 1.500 euros, 300 euros en material musical, una actuació promocional a la Fira de Música al carrer de Vila-seca i una actuació remunerada al VX Festival de l’Associació de Músics de Tarragona Tabacalera. No els perdrem de vista! DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>