Els concerts recomanats del Diaridelamusica.com

Miquel del Roig al Festival Acústica de Figueres del 2011.

Comencem la setmana amb el concert que oferirà el cantautor ebrenc Miquel del Roig [web] a la població de Medinyà [web], que celebra la seva Festa Major. Del Roig, preocupat per la societat actual i per les futures generacions reflecteix en les seves lletres aquestes inquietuds. El veurem aquest divendres 4 d’octubre al local social del poble a partir de les onze de la nit. L’entrada és gratuïta.

Continuem la setmana amb el concert que oferirà El Gnomo del Metro [facebook] a la Sala Clap [web] de Mataró, Aquest jove grup va néixer el 2011 a les terres del Maresme amb l’intenció de donar a conèixer el seu rock and roll. Els teloners seran els Rojo Pistacho. Tot plegat aquest divendres 4 d’octubre a les onze de la nit i amb entrada gratuïta.

Los Tiki Phantoms [facebook] seran els encarregats de inaugurar la nova temporada de la sala 2046 [web] de Granollers. La nit s’omplirà de màscares d’esquelets i de música instrumental rockera per amenitzar el primer concert de la temporada aquest dissabte 5 d’octubre a partir de les dotze de la nit i amb entrada gratuïta.

Acabem la setmana amb l’actuació del grup femení de Girona, The Pepper Pots [web], que aquest novembre publica el seu setè àlbum We must fight que segueix en la seva línia músical mesclant el soul, el reggaei el ska. El concert, emmarcat en el festival Petits Camaleons [web], serà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia i per un preu entre els 13 i els 15 euros. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>