Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Entrevista del Diaridelamusica.com a Pere Jou de Quart Primera.

Després del seu àlbum debut, El món en un cafè, els barcelonins Quart Primera [web], capitanejats per Pere Jou, retornen als escenaris amb Pel•lícules. L’àlbum mostra una nova etapa del conjunt que es viurà en directe a les deu de la nit d’aquest divendres a la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa. El preu és de 6 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla.

La sala 2046 [web] de Granollers ofereix un nou concert de flamant temporada aquest cap de setmana amb els Motörhits [facebook], la que és considerada millor banda de tribut dels Motorhead de l’Estat Espanyol. Els barcelonins duran el hard rock britànic d’aquest grup de culte aquest divendres a les dotze de la nit al Vallès Oriental. No hi ha preu d’entrada però sí consumició mínima obligatòria.

Samantha de Siena [web] és una cantautora de Londres i veïna de Barcelona que, després de rebre excel•lents crítiques amb el seu àlbum debut Here inside, presenta ara el seu segon treball Lifting the Veil. Cita per als seguidors de la cantant i els amants de la música d’autor sense classificar aquest divendres 11 d’octubre a dos quarts de deu de la nit a l’Alfa Bar [web] de Barcelona. L’entrada té un preu de 5 euros.

La gira acústica dels Obrint Pas [web] arriba al Maresme. Els valencians ofereixen aquesta mena de concerts per a presentar el vessant més íntim de les seves cançons. La idea va sorgir arrel de les actuacions que els membres de la fundació ha fet en casals i ateneus del País Valencià i aquest dissabte a les deu de la nit duran el resultat màgic d’aquesta experiència al Teatre Monumental [web] de Mataró per 10 euros l’entrada anticipada i 13 a taquilla. DDM/CATSONS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>