Calella estrena el Rockfest

Vídeo de promoció del Calella Rockfest.

Arriba la primera edició del festival Calella Rockfest [web], que tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i el 12 d’octubre. El Rockfest preten omplir la ciutat amb grups de rock i blues com White Cowbell Oklahoma o Blackway. El festival ha decidit adaptar els preus a la situació econòmica actual i l’abonament per tot el cap de setmana sortirà només per 20 euros. El Rockfest es durà a terme a la Fàbrica Llobet, un espai emblemàtic i històric de la ciutat de Calella. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>