ddM en directe 11 – Portet, la llibertat musical del vell rocker

Quimi Portet a la Sala Buk’s de Granollers l’octubre del 2010.

En aquest recital a la Sala Buk’s de Granollers, Quimi Portet [web] va tornar a demostrar el perquè està considerat una de les propostes musicals més interessants del país. Amb la llegenda inseparable d’antic membre de El Último de la Fila, Portet continua ensenyant el seu rock surrealista i desacomplexat. Premi Enderrock de la crítica 2012, el cantautor està actualment de gira presentant el seu últim treball Oh my love. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>