Extraperlo i Lasers, els noms del divendres d’Embassa’t

Extraperlo al festival Embassa’t de Sabadell el passat divendres 12 de juliol. 

Després de la nit dijous, el Festival Independent del Vallès, l’Embassa’t [web], seguia la festa divendres a primera hora de la tarda i ho feia als jardins de l’Espai Cultura Unnim de Sabadell. Molta calor i poc públic és amb el que es van trobar els sabadellencs Òxid [web] que, tot i així, van oferir un concert de pur rock cantant en català absolutament enèrgic. Dulce Pájara de Juventud [facebook] agafava el relleu i afegia una mica de pop en un concert dedicat al recentment desaparegut Uri Caballero dels Surfing Sirles.

Tocades les set de la tarda, el ritme frenètic del punk rock dels Vàlius [facebook] estrenava l’escenari Yeearphone, l’amfiteatre de l’Espai Cultura Unnim. Un frenesí que va posseir Pol Serrahima -el bateria del duet- fins al punt de fer-li trencar una baqueta i el pedal del seu instrument. Just després d’aquesta turmenta musical arribava la relativa calma de Pau Vallvé [web] i amb, ella, l’hora bona –passades les vuit del vespre- per a que la quantitat de públic comencés a omplir l’espai de davant l’escenari.

Amb l’arribada de la nit i el públic ja totalment multiplicat, propostes sorprenents com la dels instrumentals Muñeco [web] que van engrescar el públic a ballar i a fer l’onada amb l’energia positiva dels seus temes sense veu. Un grup que enllaçava amb Stand Up Against Heart Crime [web], una banda que, justament, va destacar pel protagonisme del seu cantant. Univers [web] van ser els següents de la llista i els qui van patir problemes de so d’una manera accentuada, problema que va afectar lleument el seu rock ballable.

Ball i alegria és el que van oferir els caps de cartell de divendres, els Extraperlo [web], amb el seu rock peculiar amb ritmes tropicals i molt ‘funky’. Amb la dansa ja al cos els assistents de l’Embassa’t es van trobar amb els Lasers [facebook] i la seva proposta electrònica formada per una taula de mescles, una bateria i un teclat. Molt pocs van ser els que es van quedar asseguts durant el concert més aplaudit del dia.

Els últims apunts de la festa els van posar els contundents i també electrònics The Suicide of Western Culture [web] i, més tard, i com a cirereta final, DJ Coco [myspace], conegut per tancar festivals com el Primavera Sound.

L’ELECTRÒNICA AL CEL DE SABADELL
Tot i que els jardins de l’Espai Cultura Unnim oferien un emplaçament bonic i agradable, l’espai més espectacular de l’Embassa’t era el del Mirador del Museu del Gas. La ubicació, amb vistes al centre de Sabadell, terra de fusta fosca i piscina, va acollir les sessions d’electrònica que van oferir Fernando Lagreca [web], Monki Valley [web], Adyo [facebook] i el cap de cartell d’aquest privilegiat emplaçament, el productor barceloní BeGun [web]. GEORGINA ALTARRIBA

1 comentari a “Extraperlo i Lasers, els noms del divendres d’Embassa’t

  1. Pingback: GALLERY & PRESS QUOTES: EMBASSA`T 2013 « IrregularLabel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>