Sabadell s’omple de concerts el Dia Internacional de la Música

Videoclip del tema Me atrevo a sonreír d’El Tejedor de Sueños.

Aquest divendres 21 de juny se celebra el Dia Internacional de la Música. A Sabadell la Coordinadora de Músics de Sabadell [facebook] s’hi adhereix programant música en directe en dos escenaris a l’espai públic de la ciutat. A partir de les sis de la tarda, a la Plaça Marcet [mapa] hi haurà els concerts en acústic d’El Tejedor de Sueños (pop-rock) [facebook], Gerard Heredia (pop) [facebook] i Amídala (indie rock) [facebook]. A partir de les nou del vespre els concerts tindran lloc a la Plaça Doctor Robert [mapa] i en format elèctric. Els protagonistes seran Navajas de Ockham (reagge-rock) [facebook], Savan (hard rock) [facebbok] i Red Square (pop-punk) [facebook].

També per a celebrar el Dia de la Música i també a la co-capital del Vallès Occidental, música en directe a l’EstruchBar [web] amb el saxofonista i tenor Alex Martos [facebook] i Amenizando DJ. Una vetllada que ofereix ambient relaxat i aire lliure per a gaudir-lo amb la fresca. El concert serà enriquit amb els punxadiscs Lester, Lucient i Tutu. Serà aquest divendres 21 de juny a dos quarts de nou del vespre i amb entrada gratuïta.

Seguim deixant el Dia de la Música enrera i recomanant una revetlla de Sant Joan explosiva a Badalona, però lluny dels xiringuitos de platja, a l’Estraperlo [web]. La sala del Barcelonès ofereix en directe, a partir de les onze de la nit del diumenge 23 de juny, una festa protagonitzada pels anglesos Bad Manners [myspace]. La mítica banda d’ska i líder del moviment ‘2tone’ a finals dels anys 70 i principis dels 80 actuarà conjuntament amb el grup d’El Masnou Reggaebretols [facebook]. Opció alternativa i potent aquesta nit de revetlla a l’Estraperlo per 13 euros l’entrada a taquilla i 10 euros l’anticipada.

I acabem amb un doble concert a L’Hospitalet de Llobregat protagonitzat pels parisencs Little Nemo [web] i pels manresans Querido Watson [facebook]. Els primers, grup francès de culte nascut als anys 80, oferiran un repàs a la seva carrera així com ho van fer amb el recopilatori que van editar el 2009. Els Querido Watson, nascuts el 2010 de la fusió de La Guillotina amb membres d’altres formacions manresanes, presentaran nous temes com Lima, Euforia o Trance. Doble concert a la Salamandra aquest dissabte 22 de juny a les nou del vespre per 16 euros l’entrada anticipada i 20 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>