Lax’n’busto també fa parada a La Faràndula de Sabadell

Videoclip del tema Creu-me de Lax’n’Busto.

El cap de setmana de la Barcelona Metropolitana comença amb el concert de
Lax’n’Busto [web] a La Faràndula [web] de Sabadell. Aquesta, és la propera parada de la gira de presentació del nou disc que els vendrellencs han tret al mercat. Després de quatre anys sense passar per l’estudi de gravació, el grup arriba a la sala del Barcelonés per presentar Tot és més senzill. El disc ofereix una nova versió de Lax’n’Busto, que parteix de nous conceptes i registres. El més nou dels Lax’n’Busto, aquest divendres 7 de juny a les nou del vespre per 20 euros l’entrada.

També a Sabadell i aquest mateix divendres una proposta diferent a l’EstruchBar [web] amb el concert de Médisson [facebook]. André, Nico, David i Jordi ens presenten el seu treball Piedras y rayos, mostra del seu ‘power pop’ d’arrels ‘indie’. El grup, format el 2009 per dos economistes sabadellencs i un arquitecte barceloní va néixer amb el nom de N’apalm. Avui, amb un enginyer i un filòsof sumats a la proposta, ja són els Médisson i presenten el seu nou àlbum aquest divendres a les onze de la nit i amb entrada gratuïta.

Seguim amb el concert que l’Estraperlo [facebook] ofereix l’endemà, dissabte, a les deu de la nit. Els protagonistes de la sala badalonina d’aquest cap de setmana seran els londinencs Cockney Rejects [web]. Amb més de trenta anys de carrera, més de mil concerts i més de vint-i-cinc publicacions a l’esquena, aquests mestres de l’’oi!’ arriben a l’Estraperlo per mostrar el contingut del seu últim disc East End Babilón. Guitarres ‘gamberres’ i afilades aqquest dissabte 8 de juny a les deu de la nit per 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla.

I escollim un triple concert a la Salamandra [web] de L’Hospitalet de Llobregat per tancar l’agenda de la Barcelona Metropolitana amb els madrilenys Alamedadosoulna [web], els d’entre Igualada i Tàrrega La Terrasseta de Preixens [web] i els cambrilencs Papagayo [web]. Tres grups absolutament festius que ompliran de ritmes diversos i de molta alegria la sala de L’Hospitalet aquest divendres 7 de juny a les nou del vespre per 10 euros l’entrada anticipada i 13 a taquilla. DDM

1 comentari a “Lax’n’busto també fa parada a La Faràndula de Sabadell

  1. Gràcies per recomenar Lax’n'Busto a LA FARANDULA
    El proper dia 5 de juliol tenim en Berto Romero.
    us seguiem informant.
    Gràcies de nou per la difusió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>