Luthea Salom: delicadesa hispano-canadenca a El Públic

Videoclip del tema Be Me de Luthea Salom. 

Nit de veus femenines i delicades a El Públic [web] de Mataró amb l’hispano-canadenca Luthea Salom [web] i la garrotxina Marta Rius [info]. Dues propostes que des d’òptiques del pop i la cançó ens acosten universos completament diferents però que comparteixen un denominador comú: la sensibilitat extrema. Luthea Salom ens presentarà la seva coqueteria en forma de temes indie-folk, amb melodies a la vegada sensuals, nostàlgiques i alegres. Marta Rius presenta el seu debut en solitari No em deixis caure amb una proposta d’autora amb presa de terra. Doble ració de feminitat musical aquest dijous 9 de maig a les nou del vespre per 5 euros l’entrada.

A la capital de la comarca veïna, a Granollers, concert festiu a la sala 2046 [web] amb els Tetuà [web]. El grup, nascut a La Garriga el 2008, va començar tocant música folk però aviat va evolucionar cap a un estil que es mou entre el rock rumbero i el mestissatge de sons i ritmes reggae, latin, cúmbia… tots ben barrejats i carregats de festa! Presentació d’Anem cap a Mart aquest dissabte 11 de maig a dos quarts de dotze de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 7 taquilla.

Tornem cap a Mataró. Ciutat que torna a acollir els Mishima [facebook] després d’haver presentat el seu últim disc L’amor feliç l’abril passat al Teatre Monumental de la ciutat. Aquest divendres 10 de maig el grup puja a l’escenari del Clap [web] per mostrar el contingut d’aquest nou àlbum però aquest cop en sala que permetrà més energia i agressivitat dalt l’escenari. Serà aquest divendres 10 de maig a les onze de la nit per 15 euros l’entrada anticipada i 20 a taquilla.

I altra vegada a Granollers per assistir al doble concert de la Naub1 [web] amb Línia Maginot [facebook] i Les Sueques [facebook]. Els primers, de Vilanova i la Geltrú, compten amb membres que han passat per bandes com La Brigada, Tokio Sex Destruction, Gentlemusicmen o Les Sueques. I amb aquest últim grup, el lligam amb la segona banda que acturarà aquest duvendres a la Naub1. Les Sueques, doncs, comparteixen bateria amb Línia Maginot i arriben a la Naub1, també, per a presentar el seu nou àlbum Cremeu les perles. Doble concert de pop fresc, aquest divendres 10 de maig a les onze de la nit per 5 euros l’entrada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>