Los Barrankillos, Obrint Pas, Daniel Higiénico i Tomeu Penya omplen les terres gironines

Videoclip del tema Déjame sentirme bien de Los Barrankillos.

Comencem l’agenda gironina amb el grup de Santa Coloma de Gramenet Los Barrankillos [web]. La banda roquera oferirà un concert de presentació del seu nou àlbum Comer y ladrar a La Mirona [web] de Salt. Un disc que conté el bo i millor d’allò que han rebut en els més de dos-cents concerts que ja duen a l’esquena. Reivindicació, crítica social i molta festa són els ingredients principals d’un àlbum que es viurà en directe per primera vegada a les terres gironines aquest dissabte 4 de maig a dos quarts d’onze de la nit i per 4 euros l’entrada anticipada i 6 a taquilla. El concert és conjunt amb El son de la chama [web].

La segona recomanació del cap de setmana té lloc a l’Auditori de Girona [web] i la protagonitza els Obrint Pas [web]. El grup valencià ofereix un concert acústic que presenta el vessant més íntim de les seves cançons. La idea va sorgir arrel de les actuacions que els membres de la fundació ha fet en casals i ateneus del País Valencià, escenaris reduïts on la banda es va haver d’adaptar. Una nova manera de conèixer la banda reivindicativa aquest dissabte 4 de maig a les nou del vespre i per 14 euros l’entrada.

Cap de setmana mogut més enllà de Salt i de Girona. Aquest divendres opció interessant també a Roses amb el concert de Daniel Higiénico [web]. El cantautor carismàtic i transgressor, presenta 6.000 millones, el seu darrer treball. Un recital per conèixer l’espai artístic del músic, aliè als convencionalismes del mercat, a través dels seus múltiples estils. Serà aquest divendres 3 de maig al Teatre Municipal de Roses [web] les deu de la nit per 8 euros.

I acabem amb la proposta del Teatre Municipal El Jardí [web] de Figueres ja que duu en directe al mallorquí Tomeu Penya. El cantautor de country més internacional del nostre territori hi presentarà el seu nou disc És per tu. Quinze temes nous que veuran la llum, a Figueres, aquest divendres 3 de maig a les nou del vespre per 12 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>