La Troba Kung-Fú mostra la seva nova ‘Santalegria’ a l’Stroika

La Troba Kung-Fú al Teatre Auditori de Granollers el març del 2012.

Comencem a la Catalunya Central amb el concert de presentació del nou àlbum de La Troba Kung-Fú [web] a l’Stroika [web] de Manresa. El grup de La Garriga hi presentarà les cançons del seu nou disc que es titularà Santalegria i que veurà la llum a mitjans de juny. La Gira pels pobles de Barcelona que van fer aquest febrer va ser el punt de partida de la gira 2013 de La Troba Kung-Fú que els portarà per diversos països a més de les cites nacionals. Descobreix els nous sons dels reis de la festa feta a casa aquest dissabte 18 de maig a les onze de la nit per 9 euros l’entrada anticipada i 12 euros a taquilla.

Seguim a dissabte i anem a la següent parada de la gira de presentació del nou àlbum dels Lax’n’Busto [web]. El nois del Vendrell aterren aquesta setmana a La Sala [web] d’Igualada. Després de quatre anys sense passar per l’estudi de gravació, el grup arriba a la sala de l’Anoia per presentar Tot és més senzill. El disc ofereix una nova versió de Lax’n’Busto, que parteix de nous conceptes i registres. El més nou dels Lax’n’Busto, aquest dissabte 18 de maig a dos quarts de dotze de la nit per 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla.

Retrocedim en el temps fins a dijous perquè el Voilà! [web] presenta en concert a Joan Reig. El bateria d’Els Pets i membre d’altres formacions com Refugi i Mesclat, inicia una nova aventura musical. El seu projecte més personal que repassa la seva carrera artística de més de 30 anys en un recital de petit format on interpreta acompanyat de Sergi Esteve, cançons seves i també d’altres que han format part de la seva vida professional i emocional. Serà a les deu de la nit per un preu de 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I l’última recomanació del territori té lloc també al Voilà! però en aquest cas parlem del concert de divendres amb Pol Cruells [web]. El cantautor planteja al seu segon disc Casa i vent, una clara reorientació cap al folk mediterrani però sense deixar de banda el bluegrass i el folk-rock nordamericà. Després d’estar un any de gira amb Els Amics de les Arts, Pol Cruells arriba a Manresa acompanyat del mandolinista Xavi Castanys, el guitarrista Albert Carbonell i el bateria Ramon Aragall. Tot, aquest divendres 17 de maig i amb entrada gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>