Gospel amb flamenc, rock, blues i cançó d’autor: tria i remena a la Catalunya Central

Reportatge sobre el projecte Gospel meets flamenco.

La Catalunya Central compta amb un munt de propostes per a tots els públics aquest cap de setmana. Una de les més interessants és la de l’espectacle Gospel meets flamenco que té lloc al Kursaal [web] de Manresa. Un projecte protagonitzat per la cantant Paula Domínguez i el pianista Ramon Escalé [web]. El duet mostra un pianista apassionat de les arrels afroamericanes i una veu malaguenya establerta a Barcelona en un nou espai on comparteixen els orígens i alhora donen lloc a una amalgama innovadora on conviuen amb harmonia la jondura i el soul, l’ànima i el holyghost. Versions des d’antics espirituals fins a temes del tot contemporanis aquest dijous 9 de maig a les nou del vespre per 12 euros l’entrada.

El Voll-Damm Festival Jazz Vic segueix aquest cap de setmana amb propostes sorprenents i de gran qualitat com és la dels Three Trapped Tigers [facebook]. El peculiar trio instrumental de Londres, és pura energia continguda i creativitat sense límits. A Vic presentaran el seu nou àlbum Numbers 1-13, en un directe que promet ser vibrant, enèrgic i apoteòsic. Serà a L’Atlàntida de Vic [web] aquest dissabte 11 de maig a dos quarts de nou del vespre i per 16 euros.

Tornem a la capital del Bages perquè el Voilà! [web] ofereix aquest dijous 9 de maig l’actuació del cantautor i bluesman barceloní Amadeu Casas [facebook]. A les mans de Casas, el blues esdevé un instint natural. Ho demostra al seu cinquè treball d’estudi, Matèria orgànica, un àlbum amb temes instrumentals propis i peces en català. Blues d’autor aquest dijous a les deu de la nit i per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I un última apunt també manresà amb el concert que La Caja de Pandora [facebook] ofereix aquest divendres 10 de maig a La Peixera [web]. Després de presentar el seu últim disc El tren de la tu vida, La Caja de Pandora segueix apostant pel pop/rock en espanyol fent parada en totes les estacions i sumant passatgers. Un cinquè álbum ple d’optimisme i frescor que el grup mostrarà aquest divendres a partir de les dotze de la nit i per 5 euros l’entrada anticipada i 7 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>