El Maresme atent al més nou de Filippo Landini i de Bullitt

Entrevista del Diaridelamusica.com feta a Filippo Landini l’any 2010.

Aquest divendres 17 de maig es presenta ple de concerts a tot el Maresme. Primer de tot, Filippo Landini [web] actuarà a les onze de la nit a la Sala Privat [web] de Mataró. El grup de Canet de Mar, que va arribar a les primeres emissores catalanes amb el seu primer disc Primer Primera, i que va viure la seva maduresa musical amb Farem Revolucions es troba actualment gravant el seu tercer disc. El grup maresmenc mostrarà a les onze de la nit d’aquest divendres el seu repertori. Un concert amb entrada gratuïta.

Seguim amb el cicle Fem Ateneu [facebook] que proposa els Bullitt [bandcamp]. El quartet d’indie-rock de Sant Feliu de Guíxols recull, des del 2006, bones crítiques. Amb els seus treballs anteriors han realitzat un gran nombre de concerts, han fet de teloners de bandes com The Get up Kids i han actuat en certàmens com el BAM Festival de Barcelona. Ara, amb el seu nou disc, So Many Ways, donen un impuls més per a la seva consolidació. Proposta imprescindible pels amants de la música dels 90’s, aquest divendres 17 de maig a dos quarts d’onze de la nit al restaurant La Cova d’Arenys [facebook] situat a Arenys de Mar.

També divendres, a les deu de la nit al local de Can Lleonart [web] d’Alella, Luna Cohen [web] oferirà un repertori de temes propis tenyits per l’essència brasilera i de ritmes sensuals del tròpic. Cantant i compositora, és una de les principals representants de la música brasilera a Catalunya. Música alegre, colorista, cadenciosa i sensorial. Un cant a la vida amb tocs de tristesa melangiosa. El preu de l’entrada és de 4€.

Per últim, el Clap [web] de Mataró acollirà el divendres a les dotze de la nit a Los Berberechos [facebook]. Aquest grup de joves arriben des de Badalona creant una rumba amb estil, cap a un ritme més llatí però preservant l’essència flamenca. El resultat: una rumba original i alhora molt autèntica. L’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>