ddM en directe 03 – Petit

Petit actuant a l’inVICtro 2012 el passat 14 de setembre. 

Aquest maig de 2013 Petit [web] s’ha encarat a un nou repte amb el projecte 14+1 Llenya Prima [web]. El mallorquí Joan Castells, juntament amb Blowing Buffalo, ha convençut a 14 poetes i 14 il·lustradors, joves i emergents del nostre territori per a participar en un àlbum que mostri tot el seu talent. Segons Castells, “amb aquest projecte vull posar de manifest que és precisament ara quan ens cal a tots coneixer el talent que ens envolta, i entre tots aconseguir que aquest talent sigui el que ens faci anar endavant”. Amb el primer vídeo del projecte, que es farà realitat gràcies al micromecenatge de Verkami [aportacions aquí], Petit ha volgut retre homenatge al poeta Salvador Iborra ja que, per al músic balear, “ell és el +1″. DDM

1 comentari a “ddM en directe 03 – Petit

  1. Pingback: Última càpsula audiovisual | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>