Rafa Pons i Love of Lesbian destacats del cap de setmana a Girona

Videoclip del tema Buenos Aires de Rafa Pons.

El Festival Strenes [web] continua a Girona aquest cap de setmana. Un dels concerts serà a el Cafè Context [web] de Girona, que acull dissabte Rafa Pons [web]. El cantautor presenta el seu tercer discogràfic Persona, Animal o Cosa, un disc que parla de Barcelona, Argentina o Madrid. Rock melòdic de lletres clares. Un músic que poc a poc es va guanyant al seu públic. Serà dissabte 20 a les nou del vespre, l’entrada és gratuïta.

Continuem amb el Festival Strenes, en aquest cas a l’Auditori de Girona [web] i el concert de Love of Lesbian [web]. Una banda a qui ja no li calen definicions, i que presentaran el seu doble àlbum La noche eterna | Los dias no vividos. Una autobiografia sobre les nits de concerts i les coses que deixes de fer durant el dia. Pop modern el proper dissabte 20 a les nou del vespre, l’entrada anticipada té un preu de 22 euros i 25 a taquilla.

Continuem al Teatre de Bescanó [web] amb Le Croupier [web], El músic gironí Carles Cors, capdavanter de la banda, ha canviat de llengua i mostra el seu costat més íntim i personal amb ‘Lesió per tensió repetitiva’. El primer disc en català després dels seus dos discos en castellà. Estarà a la província gironina diumenge 21 a les sis de la tarda. L’entrada té un preu de 8 euros anticipada i de 10 a taquilla.

De Bescanó marxem a l’Esglèsia Parroquial de Santa Maria [web], on aquest cap de setmana hi ha concert de Tendres Fruits [web] dins la programació del Teatre Municipal de Roses. El duet el formen Ànnia Fuentes amb la flauta de bec i Tomoko Matsuoka al clavicèmbal, que porten sobre els escenaris música clàssica del segle XVIII. Presentaran el seu nou treball The Ladies Entertainment el proper diumenge 21 a les set de la tarda, l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>