Los Suaves inclouen Manresa en la seva ‘Gira de los Mil Conciertos’


Videoclip del tema Cuando Los Sueños Se Van de Los Suaves.

Després del concert amb entrades esgotades que el grup ofereix aquest divendres a la Salamandra [web] de L’Hospitalet, Los Suaves [web] arriben aquest dissabte 13 d’abril a la sala Stroika [web] de Manresa. El grup gallec de hard rock, nascut als anys 80, està celebrant una gira per tota la península per a celebrar l’arribada al concert número 1000. Amb la ‘Gira de los Mil Conciertos’ els d’Ourense arriben a casa nostra per fer incloure els seus seguidors catalans al DVD que s’editarà a partir de les imatges de tot aquest tour. Concert per als més fans de Los Suaves aquest dissabte 13 d’abril a les onze de la nit per 18 euros a taquilla i 22 l’entrada anticipada.

També a la capital del Bages tenim una altra opció per a aquest dissabte amb Toni Marbà [web] al Voilà! Cafè-Teatre [web]. El cantautor de Terrassa presenta Desmentides, una barreja d’intimitat i reivindicació sota el sedàs del refinament i la suggestió, on traspuen un conjunt de vivències i experiències humanes que connecten amb l’home contemporani. Lletres sinceres i actuals aquest dissabte 13 d’abril a les vuit del vespre i amb entrada gratuïta.

Moment per moure cursor fins a Berga on La General [facebook] ofereix un concert solidari per a celebrar el 5è aniversari de la Creu Roja Joventut. La festa constarà dels concerts de Miquel del Roig [facebook] i de Panxocontents [facebook]. Tots els beneficis del concert es destinaran als programes que té en marxa Creu Roja Joventut al Berguedà. Solidaritat a la Catalunya Central aquest divendres 12 d’abril a les 12 de la nit i per un preu de 6 euros l’entrada anticipada i 8 euros a taquilla.

I acabem a Vic on la Sala Pasternak [web] ofereix els Men In Black [facebook] en concert. El grup ofereix tribut a l’home de negre que fou i és llegenda de la música country, rock i gospel nord-americana, Johnny Cash. Men in black repassarà el seu repertori més clàssic, amb temes com Folsom prison blues o Jackson, juntament amb les composicions més recents dels American Recordings. Directe fresc, enèrgic i ple de respecte per la música de Cash aquest divendres 12 d’abril a dos quarts de dotze de la nit i per 6 euros l’entrada. DDM

2 comentaris a “Los Suaves inclouen Manresa en la seva ‘Gira de los Mil Conciertos’

  1. Akash, el dia 4-8-2014 15:18h va comentar:

    I have to suggest My group is ftceinaasd. Really seldom does a person practical knowledge a site which is both educative and even compelling. Simply want to let’s you know that there is strike the toe nail for the brain. The concept is normally excellent. Thx is usually all I just really have to assert!

  2. Juan, el dia 22-2-2015 12:54h va comentar:

    OMG so that’s where you’ve been! I’ve been wondering how Thigh Spoons has been trinteag you, if you like it. We want MORE details. Do you miss being a pop music critic? And you went ahead and done did it. Spent an irrational sum of money on endangered species. Hey, whatever floats your boat.Tomorrow night I am planning on making grilled bonito tacos for some friends. I hope they turn out nice.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>