Lax’n'Busto ‘strena’ gira de nou disc a l’Auditori de Girona


Lax’n'Busto a la sala Clap de Mataró el 12 de desembre de 2008.

Encetem l’agenda gironina amb el Festival Strenes [web] que ens porta a l’Auditori de Girona [web] la presentació oficial i inici de gira del nou disc dels Lax’n’ Busto [web] Tot és més senzill. El grup, que té més de vint-i-cinc anys de trajectòria, encara és una de les bandes més importants i respectades del pop rock català. Els d’El Vendrell ofereixen aquest concert el divendres 12 d’Abril a les nou del vespre per 20 euros.

I també dins del Festival Strenes trobem a Maria del Mar Bonet [web] al Teatre Municipal de Girona [web]. La cantautora fa dècades que construeix la història musical del nostre país amb una de les veus més sensibles amb les que comptem i aquest cop arriba acompanyada de la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona. Qui en vulgui gaudir ho podrà fer divendres 12 a les nou del vespre. Les entrades rondaran els 12 i els 25 euros.

Torna el sol, torna la calor i també tornen Els Catarres [web], que estrenaran el seu segon disc Postals a la sala-teatre La Planeta [web] de Girona. Un directe ballable i ple d’alegria contagiosa que ressonarà arreu del nostre territori per a viure noves emocions i col·leccionar més nits inoblidables. El concert serà divendres dia 12 a les nou del vespre i tindrà un preu d’entrada de 10 euros.

I acabem amb el concert de David Bustamante [web] a El Jardí [web] de Figueres. El cantant presenta un concert d’alta tensió que combina els moments més íntims de la seva carrera. Serà divendres 12 a les nou del vespre i l’entrada oscil·la entre els 18 i els 120 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>