Jofre Bardagí grava un disc en directe al Voilà!

Videoclip del tema Fas Tan Mala Cara de Jofre Bardagí.

Fem atenció a Manresa per començar l’agenda. Abans del retorn de Glaucs, Jofre Bardagí [web] vol posar un punt i a part a la seva carrera en solitari gravant un disc acústic en directe al Volià! Cafè-Teatre [web]. Amb aquest concert vol despullar les cançons, deixant-les amb pocs elements, per arribar a ser més properes. Sonarà gran part del seu repertori en solitari, també de Glaucs i una cançó nova composada per l’ocasió. El concert serà dijous 25 d’abril a les deu la nit per 10 euros.

El jove barcelonès Oscar de la Torre és l’exitós raper d’Ambkor [web]. Després de la separació amb el grup Malafama Squad el 2009, s’endinsa en solitari i treu el seu primer treball: Un año bajo la lluvia. Des d’aquest moment, la seva carrera ha ascendit estrepitosament. I el 2013 presenta el seu tercer treball #detosesale, amb el que mostra una evolució i maduresa a partir de les seves lletres que composen un disc ple de sentiments, consells i veritats. Es podrà escoltar dissabte 27 a les set de la tarda a la sala Pockets [web] de Vic per 8 euros.

Seguim a Vic amb D’Callaos [web] que serà a la Jazz Cava [web] en acústic. Els de Terrassa ofereixen el rock flamenc que els caracteritza per fer un repàs de les seves cançons acompanyats d’un contrabaix, set de percussió, guitarres acústiques i veu. La proposta serà el diumenge 28 d’abril a les set de la tarda. El preu és 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada.

I tanquem l’agenda tornant a Manresa perquè Fermin Muguruza [web] torna sis anys després amb la gira No More Tour 2013. Durant aquest temps d’absència, Fermin s’ha centrat en el camp audiovisual, però ara el músic basc torna als escenaris celebrant el seu cinquantè aniversari i també commemorant els trenta anys dalt els escenaris. Serà a la sala Stroika [web] el divendres 26 a dos quarts de nou el vespre. El preu de les entrades és de 14 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>