Els Pulpopop presenten dubtes acabats de sortir del mar a Arenys

Videoclip del tema Tres desmais de Pulpopop.

Encetem l’agenda del maresme amb el concert dels PulpoPop [web]  al Fem Ateneu [facebook] d’Arenys de Mar. El grup porta sobre l’escenari el seu últim treball La batalla dels dubtes. Serà un concert a trio i acústic en un espai idíl·lic, acollidor i alhora teatral el proper diumenge 21 a les set de la tarda. L’entrada té un preu de 4 euros i és gratuïta per als mescenes que han fet possible l’àlbum.

A Mataró mateix és on actuen els Blaumut [web], tot i que ells ho fan a Privat [web]. La banda arriba a la capital del maresme per presentar el seu primer dic El turista, una barreja de folk, pop, música clàssica i cançó d’autor. Serà el proper divendres 19 a les onze de la nit. L’entrada anticipada costa 8 euros, 10 a taquilla.

Continuem a la sala Clap [web] de Mataró i el concert de Love of Lesbian [web]. Una banda a qui ja no li calen definicions, i que presentaran el seu doble àlbum La noche eterna | Los días no vividos. Una autobiografia sobre les nits de concerts i tot allò que deixen de fer els músics durant el dia. Pop modern el proper divendres 19 a les onze del vespre, l’entrada anticipada té un preu de 20 euros i 25 a taquilla.

I acabem a la Naub1 [web] de Granollers amb la berlinesa Juliane Heinemann [web] i l’Holandés Maarten Swaan [web]. Ella és una cantant de folk i jazz que combina amb rock alternatiu. Ell un rodamón que ja ha editat dos discos i que porta folk i pop sobre els escenaris. Tot plegat serà divendres 10 a les deu de la nit per 6 euros l’entrada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>