Bongo Botrako i Antònia Font fan parada a Manresa

Antònia Font en directe al Teatre l’Atlàntida de Vic l’octubre del 2011.

Anem fins a Manresa per començar l’agenda de Catalunya Central. Bongo Botrako [web] fa parada a la sala Stroika [web] amb la gira Revoltosa Tour. El 2012 publiquen el seu segon treball, Revoltosa, de melodies enganxoses que van des del punk, reggea, ska i lletres carregades de positivisme i que parlen de temes socials com l’amor, la pau i la solidaritat entre els pobles i les persones. El concert serà divendres 19 d’abril a dos quarts de dotze a la nit. El preu de l’entrada és de 9 euros anticipada i 12 a taquilla.

Canviem de proposta però no de ciutat. Els mallorquins Antònia Font [web] arriben al Kursaal [web] de Manresa amb Vostè és aquí, composat de quaranta cançons breus fruit de l’experimentació de la seva música en diversos gèneres sent una innovació en l’estil habitual. Caracteritzats per la seva música festiva, sense abandonar el pop, de lletres humorístiques i fantasioses. Serà aquest divendres 19 a les nou de la nit, el preu és de 22 euros.

L’osonenc Guillem Roma [web] es trasllada fins a Ca La Samsona [web] de Manresa per presentar el seu segon treball Oxitocina. Acompanyat de l’extraordinària Camping Band Orchestra, on s’hi amaguen tubes, violoncels, trompetes… Dotze cançons que ballen a ritmes mediterranis, balcànics, folk, jazz o huapangos mexicans, de lletres d’aire reivindicatives i optimistes. Serà dissabte 20 a dos quarts de nou del vespre, per 2 euros els socis i 4 pels que no siguin socis.

Canviem de ciutat i anem fins a la Jazz Cava de Vic [web] per veure el barceloní Pau Vallvé [web]. El seu darrer treball De Bosc, el segon que edita amb el seu nom i cognom, és un disc íntim amb menys instruments que de costum, on la lletra guanya protagonisme. Cançons inspirades en l’actualitat on Vallvé hi deixa veure vivències personals. Serà diumenge 21 a les set de la tarda, el preu de l’entrada és de 8 euros anticipada i 10 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>