Indie femení i cançó d’autor amb Ninette & The Goldfish i Marc Ràmia


Videoclip del tema Brave guy de Ninette & The Goldfish.

Primer concert a destacar per aquest cap de setmana és el que oferiran Ninette & The Goldfish [myspace] i Marc Ràmia [web] a El Públic [web] de Mataró aquest diumenge al vespre. En la línia de veus peculiars com les de Russian Red o Maïka Makovski, els barcelonins Ninette & the Goldfish són una de les sensacions del folk-rock d’aquest any. Han girat per Estats Units, Canadà o Anglaterra. Han dit d’ells que són un híbrid entre Joni Mitchell i Patti Smith. El duet el formen Nina Thomas (Ninette) a les veus i Cesc Mayor (Mr. Goldfish) a les guitarres. Els telonejarà Marc Ràmia. Aquest jove cantautor de Mataró enamora per la seva sinceritat i frescor. Ha cantat la seva cançó protesta a Euskadi, Madrid o València. Doble concert emmarcat en el 8è Cicle de Músiques Tranquil·les. Música alternativa i d’autor a dos quarts de nou del vespre i per 3 euros.

Ens avancem a divendres amb el concert dels Trogolidats [web] al Clap [web] de Mataró. Després de la seva etapa amb Loquillo, la banda de rock & roll sempre fidel al so dels 80, reneix per oferir als seus seguidors els seus temes més mítics. Aquesta vegada amb la característica veu del mallorquí Lobo. Obriran la nit els mataronins 13 de copes [myspace]. Banda de versions de rock dels 70-80, de grups com: Whitesnake, Deep Purple, o Queen i amb alguns temes propis. Homenatge al rock dels orígens aquest divendres 8 de març a les onze de la nit per 10 euros l’entrada anticipada i 13 a taquilla.

Seguim amb una opció de cambra protagonitzada per un duet de joves. El dissabte 9 de març el Vanguard Duo [facebook] arriba al Foment Mataroní [web] per oferir el seu espectacle de duet format pel clarinet d’Alejandro Castillo i l’acordió de Josep Vila. Els dos joves músics projecten la seva original proposta per Catalunya i França des del 2011 i aquest dissabte 9 de març a 2/4 de 9 ho faran al Foment per 12 euros i 10 amb descompte.

I tanquem l’agenda amb una altra proposta emmarcada en el Músiques Tranquil·les. Aquest cop amb un concert que se celebra al Teatre Monumental [web] de Mataró i amb Gospel Sons [web] de protagonistes. El cor es reinventa i gravarà el seu primer disc en directe. Sota la direcció de Georgina Blanch, el públic seguirà el ritme encomanadís i entusiasta de la vuitantena de cantants que presentaran els seus nous temes. Forma part del primer àlbum de Gospel Sons aquest divendres 8 de març a partir de les deu de la nit per 6 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>