El Músiques Tranquil·les presenta Darlas Qwart al Maresme

Videoclip del tema Game over girl de Darlas Qwart.

Comencem amb el Cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró amb un concert que aquest cap de setmana tindrà lloc al Clap [web] de Mataro amb els Darlas Qwart [facebook]. La banda, ofereix un folk-pop acústic molt seu aquest divendres 1 de març a les deu de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla.

Seguim amb el Foment Mataroní [web] que ofereix una de les sarsueles més estimades, Don Gil de Alcalà. L’obra serà interpretada pel Rafató Teatre [web] i l’Orquestra Aula Lírica. Personatges com la Nena Estrella, Don Gil o Carrasquilla, diumenge 3 de març a les 6 de la tarda al Foment per 10 euros l’entrada.

Marxem cap a Granollers on els GG [bandcamp] presenten el seu nou disc a la Naub1 [web]. Quiero Hablar és el títol del primer àlbum del duet, que  presenten el seu ‘neo soul’ d´una manera fresca, personal i elegant. Una proposta diferent i fusionada amb altres estils com el jazz, reggae i wordmusic, aquest divendres 1 de març a les deu de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 7 a taquilla.

Acabem al Teatre Principal [web] d’Arenys de Mar, on Pau Vallvé [web] presenta De Bosc, un disc de banda intimista que va acord amb els temps que es viuen, no només a nivell polític i de crisi sinó d’ànims. Serà divendres 1 a les nou del vespre a set euros l’entrada anticipada i 9 a taquilla. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>