Roger Mas es mira el melic a Sant Boi de Llobregat

Entrevista del Diaridelamusica.com a Roger Mas.

Comencem l’agenda de la Barcelona Metropolitana amb Roger Mas [facebook] i el seu espectacle Roger Mas vist per ell mateix a Can Massallera [web] de Sant Boi de Llobregat. En aquest recital el cantautor s’enfonsarà en les seves arrels íntimes i personals per explicar-se a partir de la seva cronologia cançonera. Música de cantautor el divendres 1 de març a les nou del vespre, per 16 euros l’entrada.

De Sant Boi a l’Estraperlo [facebook] de Badalona amb una de les bandes d’ska més conegudes a Itàlia i bona part d’Europa: els Talco [web]. Acompanyat per Insershow [insershow] i les seves versions revolucionaries. Serà el proper 1 de març, a dos quarts de deu de la nit. L’entrada anticipada té un preu de 10 euros, de 13 a taquilla.

Seguim l’agenda a L’Hospitalet de Llobregat amb un dels concerts del Let’s Festival [web], en aquest cas a la Salamandra [web]. Mc Enroe [myspace] i el seu pop melancòlic i intens. Cuchillo [myspace] coneguts arreu del món amb el seu espectacle de rock. I els Partido [facebook] amb les seves guitarres poderoses i ritmes molt marcats que potencien el missatge d’una lletra amb un alt contingut crític, social i polític. Tot plegat, divendres 1 de març a dos quarts de deu de la nit per 10 euros l’entrada anticipada i 13 a taquilla.

I acabem a la Crossroads [web] de Terrassa amb la banda tribut a The Beatles del Vallés Occidental, The BeatBoys [web]. Els amants dels Fab Four que vulguin reviure els seus temes més populars pofran fer-ho dissabte dia 2 a les onze de la nit a un preu de 3 euros l’entrada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>