Roger Mas enceta el Festival Musica’t de Badalona


Entrevista del Diaridelamusica.com a Roger Mas.

Comencem una setmana molt moguda musicalment parlant a Badalona, ciutat que aquest cap de setmana acull la cinquena edició del Festival Musica’t [web]. L’encarregat d’encetar el cicle de concerts del certàmen és el cantautor solsoní Roger Mas [web] que oferirà un concert intimista durant el que repassarà la seva discografia en format acústic. Serà aquest divendres a les nou del vespre al Teatre del Círcol [web] de Badalona per 12 euros l’entrada anticipada i 15 euros a taquilla.

Seguim a la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa perquè Siniestro Total [web] torna a terres catalanes amb el seu disc Country & Western. Un àlbum que, com els concerts que ofereix el grup, desborda energia i punk per tots costats. Serà divendres 11, a un preu de 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla. A les onze de la nit.

I de Terrassa a l’altre co-capital vallesana perquè aquest cap de setmana La Llançadora [web] prepara un concert d’aventures musicals de la mà d’Esperit! [web]. El santcelonenc Mau Boada és l’home-orquestra que fa viatjar amb cançons de bressol inusuals i circenques. Un multi-instrumentista il•luminat i somrient que serà dissabte 12 a La Llançadora, a les nou del vespre i per 3 euros l’entrada.

I acabem a L’Hospitalet del Llobregat on es viu una nova edició de Disconcerts a la Salamandra [web] amb els Dissident Minds Docile Bodies [web], un grup novell de reggae que incorpora influències dels diversos estils individuals dels músics de la formació. Mescla d’estils fusionats amb una veu femenina, càlida i vibrant, submergiran al públic en un ambient despreocupat diumenge 13 a dos quarts de sis de la tarda per 3 euros l’entrada a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>