La Fuga presenta nou disc a La Mirona


Videoclip del tema No solo respirar de La Fuga.

Aquest divendres a La Mirona [web] doble concert de rock amb La Fuga [web] que després de quinze anys i algunes baixes continua girant amb constància i esforç. La banda porta el seu darrer àlbum Raíces a dalt l’escenari, acompanyat dels seus temes de sempre. Per altra banda, els arenyencs Exceso [web] presenten l’ últim disc del grup Canciones de segundo origen dins la gira Porraskazo Tour 2013. Els que vulguin gaudir de rock nacional ho podran fer aquest divendres 18 a les deu de la nit per 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla.

I passem d’una nit de rock a un de tango amb l’espectacle Entre Tangos de Javier Ciancio i Horacio Quiroga al Cafè Context Llibreria [web] de girona. Aquesta vegada el cantant i guitarra comptaran amb la col·laboració de Cristian Ruiz i Jorge Garralda que faran de la nit una vetllada especial entre tangos, boleros, candombes i cancçons mítiques de la terra. Serà aquest divendres 18 a les nou del vespre, l’entrada és lliure.

Marxem cap a l’auditori de l’Ateneu [web] de Banyoles per a veure actuar la jove Andrea Motis [web] amb el seu mentor Joan Chamorro. Motis presenta el seu darrer disc tot just sortit del forn, Feeling Good que promet tenir una acollida tan espectacular com l’anterior. Acompanyats com sempre per excel·lents músics, en aquest treball el duet ens acosta de nou al swing, el soul, el jazz vocal o el pop d’una manera dolça i directa, apta pels paladars més exigents però també per a tots els públics. Serà dissabte 19 a les nou del vespre per 15 euros l’entrada.

I acabem a Les Olives, Garrigoles, amb la primera festa jove del municipi. El grup de versions The Covers Band [web], juntament amb The Gruixut’s [web] seran els que actuaran en directe amb el seu gran repertori ‘rock and rollero’ que ofereixen. La seva entrega, de ben segur faran d’aquesta primera festa, una nit per recordar. Serà dissabte 19 a partir de mitjanit, l’entrada és gratuita. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>