Els figuerencs Los Banis retornen amb ‘Viento y arena’


Entrevista del Diaridelamusica.com a Los Banis.

Los Banis [facebook] tornen després de deu anys de pausa amb un nou àlbum sota el braç: Viento y arena. Els germans figuerencs Juan i Ramón Cortés pugen de nou als escenaries per mostrar el contingut del seu nou disc de rumba cent per cent aflamencada. De fet, just acaben de realitzar una exitosa gira per Catalunya i ara es preparen per seguir mostrant el seu nou so per arreu d’Espanya. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>