Samitier és l’opció del Maresme i el Vallès Oriental


Samitier al Fem Ateneu d’Arenys de Mar.

Poques opcions les d’aquest cap de setmana a la zona del Maresme i el Vallès Oriental però per sort un d’elles és la que ofereix la Naub1 [web] de Granollers. La sala vallesana ens duu aquest dissabte 8 de desembre els barcelonins Samitier [myspace] que arriben per presentar el seu flamant segon disc, Mirador. Un treball enregistrat a terres gaditanes que de ben segur farà les delícies dels seguidors de bandes com Mishima o Antònia Font. Abans, hi haurà un altre exemple de qualitat d´aquesta nova fornada catalana: els barcelonins Fred i Son. Tot, el dissabte 8 de desembre a les onze de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla.

I l’altre opció la tenim a Cabrera de Mar. L’Església Parroquial de Sant Feliu [bloc] ofereix un concert d’orgue amb Guido Iotti [info] el mateix dissabte 8 de desembre a les vuit del vespre. De fet és un concert en unes parts, la primera serà dissabte a les vuit del vespre i el segon el diumenge 9 de desembre a les dotze del migdia. Recital emmarcat dins el XXIIè Cicle d’Orgue a Cabrera de Mar per poder escoltar la Clavierübung de Bach. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>