El Canijo de Jerez es presenta a La Mirona de Salt

Videoclip de la cançó Sentimiento de Caoba d’El Canijo de Jerez.

Comencem amb rumba amb aires de Los Delinqüentes perquè l’La Mirona [web] de Salt ens ofereix el seu membre fundador, El Canijo de Jerez [facebook], en concert aquest divendres 7 de desembre. El grup s’ha separat temporalment per començar projectes paral•lels i aquest dissabte Marcos del Ojo -El Canijo de Jerez- mostrarà tot el que pot oferir en solitari a partir del seu primer disc acabat de presentar Nuevo despertar de la farándula cósmica. Serà divendres a dos quarts d’onze de la nit per 12 euros l’entrada anticipada i 16 euros a taquilla.

Torn per anar a Figueres amb el concert de l’hospitalenc Antonio Orozco [web]. El cantant de pop rock amb aires aflamencats serà al Teatre Municipal el Jardí [web] per oferir un concert enmarcat en la gira Diez de Diez. Un espectacle pensat per mostrar el contingut del seu nou álbum Diez i també per a repassar els seus grans èxits. Serà divendres a les nou per un preu d’entre 18 i 27 euros l’entrada.

D’un rock d’autor a un altre a l’Ateneu Central d’Olot [facebook] perquè el cantautor bisbalenc Miquel Abras [web] hi ofereix un concert. El recital serà de presentació del seu últim àlbum Equilibris Impossibles, un nou treball ple d’energia i optimisme que es diferencia dels seus anteriors treballs més sentimentals i melancòlics. Per presenciar aquest directe enèrgic cal ser aquest divendres a les deu de la nit i per 6 euros l’entrada.

D’Olot a Girona ciutat per assistir al concert que Tom Hagan [web] ofereix a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona [web]. Tom Hagan és el nom rere on s’amaga Carles Vidal, un cantant que ens ofereix un món inventat ple de paisatges imaginaris i irreals però que demostren un compositor de cançons rodones sense maquillatge. El concert serà de presentació del seu nou àlbum Muy Bien Carlitos, editat gràcies al micromecenatge. Serà aquest dissabte 8 de desembre a les onze de la nit per 6,5 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>