Banc de proves 04 – The Fake Druids

The Fake Druids durant un Banc de Proves a la Sala Clap de Mataró. Una iniciativa de Cases de la Música Popular.

The Fake Druids [web] és un duet català de rock en anglès format per H. Tres (baix) i D. Blake (bateria). H. Tres, amb un passat lligat a la Barcelona més underground, ha passat per bandes experimentals dels 80 i dels 90 com La T, Klamm, UMBN Aleatòria o Zush-Tres. D. Blake, des d’Eivissa, compta amb una experiència musical tant eivissenca com barcelonina. A l’illa blanca va ser en bandes com Arròs ’n’ Peix, a la ciutat comtal en grups com Kalevala i també té experiència circenca.

Tots dos junts presenten un rock cantat en anglès que se serveix de la distorsió i que presenten sense floritures, directe de l’estómac. Després d’haver girat el seu primer àlbum F for Fake per la península i en capitals europees com Berlín, el duet treballa en aquests moments en un segon treball. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>