Rumba, rock i guitarres protagonistes del diumenge a la Barcelona Metropolitana

Entrevista del Diaridelamusica.com a José El Chatarra. 

Reus és la ciutat que ha vist créixer José El Chatarra [MySpace], cantant i showman que fa uns mesos presentava el seu segon disc Mira la que s’ha liao. Ell és un dels protagonistes de la festa rumbera que es viurà aquest diumenge 18 de novembre a la sala Apolo [web] de Barcelona. El concert comptarà amb la participació del bo i millor de la rumba catalana de tots els temps com Los Manolos, Peret Reyes o Achilifunk Sound System. Un acte emmarcat en la Diada de la Rumba 2012. Serà a partir de les sis de la tarda i amb entrada gratuïta.

Torn per la sala L’oncle Jack [web] de L’Hospitalet de Llobregat que viurà el concert del cantant barceloní Raúl Pulido [web]. El jove artista, que té un tema -La luz del sol- en col·laboració amb el també hospitalenc Antonio Orozco, durà les seves lletres i els seus sons que fusionen rock amb flamenc a L’Hospitalet aquest diuemnege 18 de novembre a les vuit del vespre per 5 euros l’entrada.

Abans d’aquestes dues propostes de diumenge tarda anem a la nit de divendres perquè la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa ofereix un espectacle del tot interessant. Parlem del concert dels barcelonins Pastora [web]. El trio format per Dolo Beltran, Caïm Riba i Pauet Riba, ens presenta el seu nou treball Una altra galàxia, on han reunit temes nous i temes mai inclosos en els seus anteriors discos. Pastora en directe i ja en català divendres 16 de novembre a les deu de la nit 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla.

Una altra proposta a L’Hospitalet amb recomanació de rumba flamenca inclosa perquè Los Banis [facebook] tornen després d’uns anys de pausa i aquest dissabte ho fan a la Salamandra [web]. Els germans figuerencs Juan i Ramón Cortés pugen de nou als escenaries per mostrar el contingut del seu nou àlbum Viento y arena. Rumba cent per cent aflamencada aquest dissabte 17 de novembre a les deu de la nit per 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla.

I acabem tornant a la tarda de diumenge amb un concert per a amants de les cordes a la sala Traska Truska [mapa] de Molins de Rei. Un recital protagonitzat pel trio Dalbergia i el grup Choritos [info] que ens conviden a un viatge similar al que van fer mariners portuguesos i espanyols segles enllà, quan van exportar la guitarra com a instrument per a la música popular. Un concert emmarcat dins el Cicle ContraBaix que tindrà lloc a les set de la tarda per 12 euros l’entrada a taquilla i 9 euros l’anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>