Flamenc de primera i naixement de nova sala de concerts a la Barcelona Metropolitana

Videoclip de la cançó Medio Hombre Medio Guitarra de Raimundo Amador.

Comencem l’agenda amb un concert potent que ens proposa la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa, ja que ofereix el referent del nou flamenc Raimundo Amador [web]. El guitarrista, compositor i cantant sevillà durà el seu blues flamenc a Terrassa i oferirà en concert el millor de la seva carrera i, sobretot, el contingut del seu últim treball en solitari Medio hombre medio guitarra. Serà a aquest dissabte 10 de novembre a les deu de la nit a Faktoria de Terrassa per 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla.

Seguim als voltants de Barcelona per viure una iniciativa molt interessant de L’Hospitalet de Llobregat, el Festival Acróbatas [web]. Un cicle de concerts i recitals amb propostes tan interessants com el directe de Guevara [web] que tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Joventut [web] de L’Hospitalet. El grup, capitanejat per la barcelonina Lídia Guevara, durà el seu últim àlbum Memoria de elefante al Teatre Joventut aquest dissabte a les nou del vespre per 14 euros l’entrada.

No canviem de ciutat però ara anem a la Salamandra [web] un dia abans, divendres 9 de novembre, per viure el concert del cantant barceloní Raúl Pulido [web]. El jove artista, que té un tema -La luz del sol- en col·laboració amb el també hospitalenc Antonio Orozco, durà les seves lletres i els seus sons que fusionen rock amb flamenc a L’Hospitalet aquest divendres a dos quarts d’onze per un preu de 12 euros a taquilla o 8 l’entrada anticipada.

Moment per fer un cop d’ull a Sant Andreu de la Barca, població que acull aquest dissabte la presentació del primer disc de Rafa Rodríguez [myspace], Cosecha de deseos. El cantautor ofereix un pop rock aflamencat on la guitarra pren un protagonisme especial. En aquesta ocasió l’acompanya també Albert Rovira al piano. Un concert-sopar aquest dissabte a les nou del vespre al Bar La Butifarra de Sant Andreu de la Barca.

I acabem amb una última hora que arriba a la redacció del Diaridelamusica.com, és a punt de néixer una nova sala de concerts a Sant Cugat del Vallès. Parlem de la Sala Hoboken [web] que aquest divendres 9 de novembre celebra la seva inauguració amb un concert doble de la mà dels barcelonins Bremen [myspace] i dels terrassencs Mine! [myspace]. Ambdues bandes compten amb membres santcugatencs i és per això que protagonitzaran aquesta nit tan especial per la sala i pel panorama musical del nostre territori. Us en seguirem parlant. Al concert hi pots accedir amb invitacions gratuïtes que pots aconseguir a través de la web de la sala. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>