Mishima reparteix amor rítmic a la Kursaal


Entrevista feta pel Diaridelamusica.com a Mishima.

Comencem amb la banda barcelonina Mishima [myspace] que arriba al Kursaal [web] de Manresa per presentar, en directe, el seu sisè treball discogràfic L’amor feliç, amb la incorporació de la secció rítmica. El nou àlbum conté dotze cançons amb el rock d’autor que tant ha diferenciat el grup de la resta d’opcions nascudes al nostre territori. David Carabén i companyia, aquest dissabte 24 de novembre a les 9 del vespre a la Sala Gran del Kursaal per 25 euros l’entrada.

Seguim amb una altra opció a Manresa, anem amb el Voilà Cafè-Teatre [web] el dijous 22 de novembre amb el concert dels terrassencs Sense Sal [web]. Després de vendre més d’un miler de còpies del seu primer EP, Tardes de sol i préssecs, Sense sal presentarà aquestes cançons intimistes, lleugeres i divertides conjuntament amb les noves composicions que formaran part del seu futur disc. Serà aquest dijous 22 de novembre a les deu del vespre i amb entrada gratuïta.

També a Manresa però ara torn de divendres, perquè l’Stroika [web] estrena una nova sèrie de concerts, la Mitomania. Una proposta basada en la idea d’apropar al públic de la Catalunya central el bo i millor de l’escena de grups clons. La sèrie s’inicia amb un concert tribut a Motörhead, Kiss i Ramones amb els barcelonins Motörhits [facebook], Kiss of Death [myspace] i Cretins. Serà divendres 23 de novembre a dos quarts d’onze per 8 euros l’entrada anticipada i 12 euros a taquilla.

I per acabar una opció a Vic. Treiem el cap a la Jazz Cava [web] per retre tribut a The Beatles amb The Northern Songs Trio. El grup, amb veu de Laia Cagigal [web] i amb formació de cambra, ofereix un recorregut per les cançons del grup probablement més conegut del planeta, The Beatles, amb aires jazz i folk. Un concert per a re-descobrir els de Liverpool, aques diumenge 25 de novembre a les set de la tarda a Vic i amb entrada gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>