Concert metaquímic d’Aleph Cuántico a El Públic

Entrevista del Diaridelamusica.com a Aleph Cuántico.

Aleph Cuántico [web] és el grup mataroní que inicia l’agenda d’aquesta setmana i que protagonitza el concert del mes a El Públic [web] de Mataró. El conjunt de d’indie pop psicodèlic actuarà en aquesta ocasió en un format acústic adaptat a l’escenari del cafè cultural. Una bona ocasió per sentir d’aprop el so del seu primer EP Premeditaciones metaquímicas. Serà aquest dijous 15 de novembre a les nou del vespre per 3 euros l’entrada.

Seguim al Vallès Oriental amb el concert de Las Migas [web] a Can Palots [web] de Canovelles. Las Migas són un quartet amb segell propi i nova veu. La jove cantaora catalana Alba Carmona se suma al violí de l’alemanya Lisa Bause i les guitarres de la sevillana Marta Robles i la francesa Isabelle Laudenbach. El contingut del seu del seu nou àlbum Nosotras somos sonarà aquest divendres 16 de novembre a les deu de la nit per 12 euros l’entrada.

Obrim ara les portes del Teatre de la Massa [web] de Vilassar de Dalt per assistir al recital líric que hi ofereix la soprano barcelonina Maria Miró [web] aquest dissabte. El concert constarà de cançons catalanes i d’amèrica llatina i àrees d’òpera i comptarà amb la pianista Eugènia Gassull. Serà aquest dissabte 17 de novembre a les deu de la nit per 8 euros l’entrada i 4 euros pels socis de La Massa Centre Cultural Vilassarenc.

I una altra proposta al Maresme, la del Foment Mataroní [web] perquè el seu Ciclle de Música ofereix aquest cap de setmana l’Orquestra d’Acordions de Sabadell [info] en concert. Un conjunt format íntegrament per acordions que va néixer als anys 90 i que des de llavors no ha parat d’obtenir reconeixements. Apropa’t al so dels acordions el divendres 16 de novembre a les 9 del vespre per 13 euros l’entrada i 11 amb descompte. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>