Pokas Luzes, flamenc fusió nascut al carrer


Entrevista a Pokas Luzes als carrers de Santa Coloma de Gramenet.

Pokas Luzes [facebook] és un grup que ha nascut i crescut als carrers de Santa Coloma de Gramenet i això es nota en les sonoritats que enriqueixen el seu flamenc fusió i en el contingut de les seves lletres.

Com explica un dels guitarristes del grup, Cristian Triviño, la banda va néixer durant una improvització musical que es va iniciar al carrer durant la celebració d’unes festes colomenques. Així es van conèixer els membres de Pokas Luzes i aquest – el carrer – és el punt de partida de la seva música.

Queralt Lahoz, cantant i lletrista de Pokas Luzes, afegeix que la seva música “parla una mica de tot, del que vivim, de com som (…) i de les coses que ens passen i que ens poden passar a tots”. Lahoz concreta que “Santa Coloma va unida a totes aquestes experiències”, vivències, segons la cantant, estretament lligades a la ciutat que els acull.

El grup ha estat un dels guanyadors del Cortocircuit 2012, un concurs de nous talents organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i pel Centre de Creació Musical Molinet de la mateixa població. Això ha fet que poguéssim veure els Pokas Luzes en directe durant la Festa Major de la ciutat i farà que, en breu, els poguem veure actuar en algun altre local colomenc encara per determinar. DDM

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>