Antònia Font duu el seu nou disc a l’Auditori

Antònia Font interpretant Islas Baleares al Teatre l’Atlàntida de Vic.

Comencem forts, amb els mallorquins Antònia Font [web] que presenten Vostè És Aquí, el seu darrer treball discogràfic. Un concert a l’Auditori de Girona [web] i emmarcat dins el Temporada Alta que mostrarà el contingut d’un nou projecte discogràfic arriscat i molt especial que trenca amb tot el que han fet al llarg de la seva trajectòria. Coneix el nou repte d’Antònia Font aquest divendres 26 d’octubre a les deu de la nit amb entrades que van dels 16’5 als 22 euros.

Però tot ésser de terres gironines sap que aquest divendres comencen les Fires de Sant Narcís així que recomanem tots els actes que es facin durant aquests dies a Girona i, en especial les activitats musicals. Un bon exemple de l’oferta d’aquestes festes té lloc el diumenge 28 amb la final del Concurs Intro [web] certàment destinat a reforçar els nous talents musicals de la zona. Hi participaran els tres grups finalistes: Hard Buds [facebook], Born54 [web] i Pablo Guirao Trio [facebook]. Serà diumenge 28 d’octubre a dos quarts d’onze de la nit a l’escenari de La Copa de Barraques de Girona. Entrada Gratuïta.

Seguim diumenge i ens quedem a la mateixa ciutat de Girona perquè per primera vegada acull el sonero de Puerto Rico, Victor Manuelle [web]. La sala escollida per a acullir el concert de l’internacional tropical és La Mirona [web] de Salt. El seu escenari acullirà els temes de la nova producció de Manuelle, Busco un pueblo, que surt al mercat el més de novembre. Ritmes llatins el diumenge 28 d’octubre a les sis de la tarda amb preus que oscil·len des dels 17 als 40 euros.

I acabem tornant al divendres 26 d’octubre amb un concert de Flamencoix [facebook] al Cafè Context Llibreria [web]. El grup està format per la veu de Jordi Fornells i la guitarra de David Picazo, dues inquietuds humanes nascudes a Girona que s’han posat d’acord per expressar la queixa flamenca que el temps i la passió han fet créixer dins seu. Gironins aflamencats en directe a la seva terra, divendres a les nou del vespre i és gratuït. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>