Txarango i Mates Mates passen la revàlida aquest estiu


Entrevista del Diaridelamusica.com als Txarango.

Aquest estiu hi ha algunes bandes que, després d’haver protagonitzar un bon curs, passaran la revàlida. Dos dels noms d’aquest paquet que coincideixen aquest cap de setmana a comarques gironines són els ripollencs Txarango [web] i els joves osonencs Mates Mates [web]. Els Txarango continuen amb energia dins de la seva gira amb el mateix nom del disc que presenten, Benvinguts al llarg viatge, el seu àlbum debut, d’aquest 2012. Actuen dijous dia 19 a les 10 de la nit a la pista exterior del pavelló de Palafrugell i l’entrada és gratuïta. Pel que fa als Mates Mates, la seva actuació serà divendres dia 20 a la sala TZVR de Sant Feliu De Guíxols amb el seu àlbum debut Vida animal, produït per Joan Pons, la persona que s’amaga sota El Petit de Cal Eril. Aquest àlbum inclou dotze cançons que han estat treballades i madurades durant el primer any de vida del grup. La cita és a les deu de la nit i costa 5 euros.

Segurament, però, l’actuació més popular de la setmana a les comarques gironines és la de Macaco [web]. Després d’una llarga trajectòria arriba per presentar-nos el seu darrer treball, El murmullo del fuego. Un disc senzill, ple d’energia i alegria, amb cançons inspirades amb el reggae i amb estil etno-musical. La cita és el dijous 19 de juliol a les nou del vespre al Festival Costa Music a les pistes d’Atletisme de Lloret de Mar. El preu és de 25 euros. L’endemà divendres 20, en clau de l’anomenat rock català, serà a Flors i Violes de Palafrugell la banda Lax’n’busto [web], que segueixen el seu recorregut vital i fa parada a Palafrugell per fer-nos gaudir del seu últim projecte, Concert per a grup i orquestra, dirigit per Joan Albert Amargós.

Més coses. El cantant i compositor Manuel Carrasco comença la seva gira per presentar el seu cinquè treball Habla i fa parada a Roses. En aquest àlbum ens presenta cançons que transmeten sentiments, actituds i la maduresa del artista. La cita és el dissabte 21 de juliol a dos quarts d’onze de la nit a la Ciutadella de Roses. L’entrada oscil·la dels 20 als 23 euros. I acabem amb la jam session que se celebra dimarts dia 24 als Jardins de la Muralla de les Pedreres, a Girona, i que estarà conduïda per La banda de la Imprempta a partir de tocs de reggae, jazz, rock i blues. La cita és a les nou del vespre i la participació i entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>