Manos de Topo i The New Raemon, a l’(a)phònica de Banyoles


Petit recull en vídeo de diverses edicions de l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles (2004-2011).

The New Raemon i Manos de Topo i Mishima, juntament amb The MamzellesSly JohnsonSamfaina de Colors i l’espectacle Cançons de la veritat oculta, on posa la veu Judit Neddermann, són els caps de cartell del novè festival (a)phònica [web], que porta com a subtítol el Festival de la Veu de Banyoles. La llista de noms que participen al certamen és quilomètrica i inclou també Accidents PolipoèticsBeardymanLas MigasJoana SerratPaul FusterFalsalarmaGafieira MiúdaQuimi Portet The Hanfris Quartet.

Fixem la nostra mirada amb dues de les propostes, Manos de Topo i The New Raemon. Pel que fa al quartet barceloní d’indie pop Manos de Topo [Bandcamp], aquest presentarà el seu tercer àlbum Escapar con el anticiclón (y volver con la boca roja). L’espectacle és el divendres 13 de juliol a 1/4 de 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles [web] i el preu és de 10 euros a taquilla i 8 anticipada. I l’altre nom al qual ens referim és la banda The New Raemon [web] que pujarà per participar al Festival dissabte dia 14 a partir de la una de la matinada a l’escenari Juanola La Muralla de Banyoles. El nou treball de la banda, Libre asociación, garanteix una posada en escena poderosa i suggerent.

Mostres complementàries
Enguany, els responsables del certamen complementen l’oferta amb dues exposicions, Kitsch – Estampes i Veus veus, que seran a l’Espai Eat Artr. En la primera de les mostres, el dissenyador gràfic Marc Vicens i el cantant del grup Lluís Costabella, recuperen l’essència de la banda a partir d’imatges basades en peces musicals com Dia Boig o Déu i el gos. L’entrada a les dues exposicions és gratuïta. I en l’altra exhibició, Veus veus, es fa un recorregut per la història musical del Pla de l’Estany que inclourà una mostra dels grups emergents de la comarca. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>