Al Voilà! Cafè Teatre de Manresa no volen fer vacances


Vídeo del tema Prostituta De Emociones de Falcon & Firkin al Voilà! Cafè-Teatre el 3 de desembre de 2010. 

Hi ha sales que, en comptes d’abaixar la persiana pel que fa a la programació, mantenen encara la flama de la música en directe per més que s’apropi l’estiu. Un bon exemple n’és el Voilà! Cafè Teatre de Manresa, que aquest cap de setmana ha programat no una sinó tres activitats musicals.

La primera és aquest dijous dia 19, a les onze de la nit. Des de Sabadell arriba Effervescent Elephant [Facebook] amb el seu estil de rock alternatiu, tot i que la influència de diferents estils musicals els ha permès crear una fusió característica. En aquesta ocasió, presenten el seu format més proper i en acústic.

L’endemà divendres dia 20, a partir de mitjanit, el protagonista dalt l’escenari serà Quim Zango, músic consolidat i amb experiència que ha format part de bandes com Please X U2 (banda clònica d’U2), Mala Vida o Moby Dick, formacions amb les que ha actuat arreu de l’estat espanyol. Dissabte la cosa anirà de versions amb la voluntat de fer passar una bona nit als assistents.

Finalment, al cap de 24 hores, dissabte dia 21, serà el torn d’Esther Navarro, per la qual la música forma part de la seva vida des de molt petita. Va aprendre a tocar la guitarra de manera autodidacta i des de fa deu anys la podem trobar actuant a diferents sales de música en directe a Barcelona. En aquesta ocasió revisita el Voilà també en clau de versions, com Quim Zango.

Més coses fora d’aquest cafè-teatre de la capital del Bages. També dijous dia 19, a la pista esportiva de Sant Miquel de Balenyà, concert de Reggae & DnB amb la presèncoa dels grups The Jungle, Isaac & the Wailers, King Horror, Karlixx i Fire Warriors en el marc de la Festa Major de la població. El concert s’inicia a 2/4 d’11 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Seguim amb el grup barceloní The Booty Hunters, que actua a l’Ateneu cultural Ca La Samsona de Manresa. Ens ofereixen uns temes inspirats en els ambients rurals d’Estats Units i una barreja dels gèneres country, punk i bluegrass. La cita és dissabte 21 de juliol a dos quarts de nou de la nit i l’entrada és gratuïta. I acabem la setmana amb el concert de Els Miralls de Dylan [web], amb els Sense Sal com a teloners, que tancarà diumenge dia 22 el cicle Vesprades [web] a la Alzina centenària del Mas Querol a Fonollosa [informació], a prop de Manresa. El duet composat per Gerard Quintana i Jordi Batiste ha tornat com a tal als escenaris deu anys després per continuar versionant el folk de Bob Dylan. L’entrada val 12 euros i 10 anticipada i el concert comença a 3/4 de 10. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>