Txarango esclata amb força a la Festa’l Burro de Vilassar de Mar

Sueña como un niño de Txarango a Vilassar de Mar

El divendres 22 de juny es celebrava la Festa’l burro [Facebook] a l’Escola del Mar de Vilassar de Mar, una festa organitzada per l’Assemblea de Joves de Vilassar de Mar dins el marc de la festa major del poble. Amb l’escola pleníssima de gent i on es feia gairebé impossible donar un pas per acostar-se a l’escenari, començaven els concerts amb els grups locals Un gos robant [Facebook] i després, El Veïnat [Facebook]. Tothom esperava amb expectació veure la formació revelació d’aquest any, Txarango [web] i va ser a les dues de la nit quan la banda dels ripollencs va pujar a l’escenari amb una força i una energia immesurables que no van deixar sorprès a ningú i es que com podíem esperar de Txarango són els reis de l’espectacle.

Els del Ripollès van tocar totes les cançons del seu primer llarga durada, Benvinguts al llarg viatge  i un nou tema amb una il·lusió i potència que es transmetien ràpidament a la gent del públic. A més, va pujar a l’escenari el cantant de la formació Mine!, Ret, molt amic del grup. El públic va esclatar d’eufòria amb cançons com Benvinguts, En Caravana o Vola. La banda va defensar i comprometre’s amb el moviment dels indignats sorgit l’any passat amb Arriba la nit i finalment, van tancar l’actuació amb la bonica balada La dansa del vestit.

Txarango, amb un directe molt festiu i proper va evidenciar que ha trobat la fórmula de l’èxit, ja que va ser al febrer quan va sortir el seu primer disc però ja omplen places de pobles, escoles i sales de concerts amb un públic jove que coreja entregadament tots els temes. Txarango comença el seu llarg viatge i els maresmencs, per sort, tenim l’oportunitat de tornar-los a veure properament a la Garrinada [web] d’Argentona. CARLOTA BURREL/MARC ARISA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>