Raimundo Amador fa vibrar el Centre Moral d’Arenys de Munt amb un ampli repàs a la seva carrera

Raimundo Amador durant el concert de dissabte al vespre.

Raimundo Amador durant el concert de dissabte al vespre. Foto: Miguel Guillén

Dissabte 2 de juny al vespre, Raimundo Amador es va apropar fins al Centre Moral d’Arenys de Munt per oferir un concert carregat de temes mítics, tant de Pata Negra com de la seva etapa en solitari. El músic andalús va pujar a l’escenari acompanyat d’un jove Lin Cortés, que va demostrar ser un complement perfecte per al veterà Raimundo, tant amb la guitarra com amb la seva peculiar i atractiva veu.

La vetllada es presentava interessant, amb un pati de butaques del Centre Moral ple a vessar, i és que comptar amb un músic de la talla de Raimundo Amador no és un luxe del que es pugui gaudir cada dia. El guitarrista andalús va començar amb una bulería com només ell sap tocar-la, amb el seu peculiar puntejat, que dóna un ritme i un compàs únic a les seves interpretacions. Una bona introducció al que va ser un concert deliciós, des del principi fins al final, amb temes clàssics de Pata Negra i també de la seva carrera en solitari, com Candela, Hoy no estoy pa’ nadie, Camarón, Blues de los Niños, Blues de la Frontera, Lunático, Si tú te vas, Ay que gustito pa’ mis orejas, Pata Palo o Bolleré. A més, es va atrevir amb una versió particularíssima del mític tema El Lago, de Triana. Només va tocar un tema del seu darrer disc: Medio hombre medio guitarra, el seu primer single. I és que el que el públic assistent realment tenia ganes d’escoltar eren els temes que han fet de Raimundo Amador un dels intèrprets més destacats de l’anomenat nou flamenc.

En definitiva, un concert on els seguidors veterans de Raimundo van poder gaudir d’allò més recordant temes mítics del músic de les Tres Mil Viviendas. I cal destacar el magnífic complement que representa Lin Cortés per al veterà guitarrista andalús. Lin Cortés. Anotin aquest nom, se’n sentirà a parlar. MIGUEL GUILLÉN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>