Las Migas reneixen a la sala Clap de Mataró

Amb la Sala Gran plena de cadires, el Clap de Mataró [web] es preparava per assaborir còmodament les cançons de Las Migas [web] el divendres 15 de juny. El grup barceloní està de gira presentant les cançons del seu segon disc Nosotras somos, un treball publicat aquest mes de maig, i divendres va ser el torn de Mataró.

El quartet arribava al Clap amb una formació renovada després que la seva vocalista, Sílvia Pérez Cruz, hagi abandonat el grup per iniciar una exitosa carrera en solitari. Alba Carmona ha pres el relleu a l’empordanesa sense que aquest canvi resti qualitat a la proposta del quartet flamenc, de fet, no es pot considerar Carmona una nova incorporació perquè en altres ocasions ja havia col·laborat amb elles. A la veu de Carmona no li falta força ni sentiment, i el canvi ha permès incorporar nous matisos sense renunciar al seu estil. Las Migas tornen ara amb el seu flamenc però obertes a la fusió amb ritmes llatins i sonoritats mediterrànies.

L’espectacle es nodreix amb les cançons del seu anterior disc Reinas del Matute, les noves composicions i les versions d’altres músics com el tema Sentida Canción, una composició del veneçola Henry Martínez. El públic va viure un concert fresc i sense artificis que va servir perquè els mataronins descobreixin la veu d’Alba Carmona que ha estat acompanyada dolçament pel violí de Lisa Bause, que guanya protagonisme amb alguns solos d’una gran bellesa, i les guitarres d’ Isabel Laudenbach i Marta Robles. LAIA NONELL/MARC GINER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>