Joana Serrat, una de les sorpreses de l’any, des de Vic

Vic és la ciutat que ha donat accent a la cantautora Joana Serrat [MySpace, wiki], una de les grans sorpreses del darrer any a casa nostra. La vigatana, que ja té dos àlbums en anglès com a J.S.T -les seves inicials- presenta ara el seu primer treball com a Joana Serrat amb un sensible folk melòdic que ara sentim, també, en català: The Relief Sessions (Sessions d’Alleujament). Aquest disc suposa un punt d’inflexió en l’artista, amb el que arriba el reconeixement musical, sent considerada per mitjans de comunicació com Enderrock o RAC105 com una de les revelacions del 2012. Joana Serrat actua acompanyada d’Adrià Plana (guitarra elèctrica), Marçal Ayats (cello), Toni Serrat (bateria i percussions) i Carla Serrat (veu). DDM

1 comentari a “Joana Serrat, una de les sorpreses de l’any, des de Vic

  1. Pingback: » Diari de la Música Joana Serrat | The Official Joana Serrat Site

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>