Can Rin de Cabrils obre un estiu ple de músiques arrecerades


Videoclip de Confessions d’un meteoròleg no practicant de Litoral

El restaurant Can Rin [web], situat a l’entrada de Cabrils, comença aquesta setmana el cicle Acústics a Can Rin. Fins el 30 d’agost, tretze grups passaran per aquest restaurant amb encant, entre ells en destaquen noms com Inspira, Maria Coma, La Iaia, The New Raemon o Joan Colomo. El concerts es faran cada dijous d’estiu a les 8 del vespre amb entrada gratuïta. El cicle comença aquest dijous dia 7 amb un concert de Litoral [web]. Aquesta formació de sis membres presenta una gran diversitat d’instruments com l’ukelele, el metel·lòfon o la viola. Una sonoritat coral per a una proposta de folk meditarrani que aquest estiu sonarà per festivals com el PopArb d’Arbúcies.

Aquest cap de setmana hi haurà molta música a la sala Clap de Mataró [web] que programa tres concerts. El primer serà dijous amb The Fake Druids [facebook] al Ban de Proves, una nit rockera que començarà a les 10 de la nit amb entrada gratuïta. Divendres serà una nit dedicada al funk amb el grup insígnia Fundación Tony Manero [web]. Un grup amb més de 15 anys d’experiència que veiem el dia 8 de juny a les 11 de la nit. L’entrada té un preu de 13 euros a taquilla i 10 anticipada.

El Clap tancarà el seu cap de setmana musical dissabte amb un concert de Quimi Portet [web]; el músic vigatà arriba a Mataró per presentar el seu últim treball Oh my love. En aquest disc, que és el vuitè que publica en solitari, busca diferenciar-se de les sonoritats actuals amb les lletres i melodies, temes que va del pop a la cançó tot passant pel so disco i alguns tocs tropicalistes. El concert començarà a 2/4 d’11 de la nit i l’entrada costa 18 euros a taquilla i 15 anticipada. No ens movem de Mataró perquè, també la nit de dissabte, al Foment Mataróni [web] hi ha un nou concert del VII Cicle de Concerts de Cambra. En aquesta ocasió presenten Arcatia Collage una formació de cambra versàtil que porta l’espectacle Música en l’època de Carles III. El concert és a 2/4 de 9 del vespre.

Divendres tindrà lloc a Arenys de Mar el penúltim concert del cicle Fem Ateneu amb Marc Ayza Trio [MySpace]. Un grup que format per amb la veu, el saxo i el contrabaix que crea una barreja de jazz, soul i hip hop. El seu segon treball Offering, mostra bona música negre de cadències lentes i tacte suau que podem escoltar el divendres 8 de juny a 2/4 de 12 de la nit a l’Ateneu Arenyenc [web] d’Arenys de Mar. Costa 4 euros a taquilla i 3 pels socis. Continuem amb un concert de la Jove Orquestra del Masnou per contribuir a recaptar fons per sufragar les obres de l’església de Sant Pere. El grup de nens i joves serà dirigit per Marc Ariño i ens oferiran una estona de bona música el dissabte 9 de juny a les 9 de la nit a la Parròquia de Sant Pere a El Masnou. L’entrada implica un donatiu de 10 euros.

Acabem repassant les propostes que ens porten les sales de Granollers. La sala NAUB1 [web] acull The Cabin [MySpace], un grup de rock sense prejudicis ni banderes que beu de la passió per la música dels seus components. Enèrgics i melòdics, potents i inquiets, el seu so és fruit d’un treball detallista. Ofereixen un concert conjunt amb els Easy Going [facebook] el dissabte 9 de juny a les 11 de la nit i l’entrada té un preu de 4 euros. Una mica més tard, a 2/4 d’1 de la matinada,  el duet de pop aflamencat Los Rebujitos [web] actuen a la sala 2046 [web]. Una nit que servirà per repassar la seva trajectòria ara que han publicat un doble CD amb tots els seus èxits. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>