El tenor mataroní Josep Fadó protagonista del Concert Extraordinari del Foment Mataroní


Josep Fadó interpretant Nessun dorma de Puccini

Aquesta setmana el Foment Mataroní [web] organitza un recital extraordinari al Teatre Monumental de Mataró. La vetllada ofereix l’oportunitat de retrobar el tenor mataroní Josep Fadó [web] que s’acompanyarà per la soprano barcelonina Ana Puche i , també de Barcelona, Anna Creixell com a pianista El trio ens presenta  fragments d’òperesentre les que en destaquen Carmen, Otello o Cançó d’amor i de guerra. Un repassada per algunes de les òperes de més qualitat que podem escoltar al Teatre Monumental el diumenge 1 de juliol a les 6 de la tarda per un preu de 17 euros l’entrada i 15 amb entrada reduïda.

La setmana comença dijous amb el concert d’Élena [MySpace], un dels grups que va iniciar el moviment indie-pop barceloní i que ara presenten el seu disc D’herois i desastres. L’actuació té lloc el dijous 28 de juny a les 8 del vespre al restaurant Can Rin de Cabrils [web] i l’entrada és gratuïta. L’endemà divendres cal anar fins al Vallès Oriental on actuen els granollerins Denegro Partizan [MySpace]. La banda ha anat consolidant el so de la seva música, que beu tant del folk com del rock més autèntic. La formació presenta el seu segon treball La otra mejilla a la Sala NauB1 de Granollers el divendres 29 de juny a 2/4 de 12 de la nit. El preu de l’entrada és de 6 euros.

Per seguir parlant de divendres anem fins a Mataró on la sala Privat obre la segona edició del Cicle.cat amb un concert del bisbalenc Miquel Abras [web]. El músic presenta el seu últim disc Equilibris impossibles i ofereix un pop rock enèrgic i sentimental. Els amants dels directes vibrants i propers teniu una cita el divendres 29 de juny a 1/4 de 12 de la nit a la Sala Privat de Mataró [web]. L’entrada val 12 euros a taquilla i 8 euros anticipada.

Acabem amb valencians Obrint Pas [web] que són els caps de cartell del festival Music N Viu a Granollers. Una nit reivindicativa ple de les lletres polítiques i el ritme ska que omple el seu últim disc Coratge. El cartell de la nit es completa amb les actuavions de Showarma i els Faläfels i Los Amantes de tu Hermana. Els podem veure el dissabte 30 de juny a les 10 de la nit al Parc Firal de Granollers [web] i l’entrada és gratuïta. DDM

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>